Jazzforeningen Nefertiti

Where:
Hvitfeldtsplatsen 6,
S-41120
Goteborg
Sweden
Description: 

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv. 

Jazzföreningen Nefertiti är en musikerstyrd förening som med ett par hundra konserter per år är en av de främsta aktörerna i Sverige. Listan är lång, lång på alla legender som stått på scen på Nef... Och denna lista lär fyllas på... Välkomna ner! 

Bli medlem!

Som medlem i Jazzföreningen Nefertiti får du vårt program direkt hem i brevlådan. Vi bjuder på 40 kr av entrébiljetten alla kvällar, 20 kr på våra nattklubbar. På tisdagar under höst, vinter och vår, då vi har jamklubben Playhouse, har alla medlemmar fri entré! Du får även 20 kr rabatt på Göteborgs Bluesförenings arrangemang runt om i stan. Dessutom drar du ditt strå till stacken för Göteborgs främsta scen för levande musik och kan göra din röst hörd och påverka verksamheten på våra medlemsmöten. Sätt in årsavgiften 300 kr på PG 424758-1, glöm inte namn, adress och födelsedatum.

Du kan också skicka en förfrågan på: janne@nefertiti.se 

Gäller din fråga bordsbokningar, uthyrning, bortappade persedlar eller bokningar hittar du fler e-postadresser längre ner.

Related news

Related clubs