Polarjazz

organizations

Verdens nordligste jazzfestival!

Siden 1998 er verdens nordligste jazzfestival blitt arrangert i Longyearbyen på Svalbard.

Dette er en helt unik musikkfestival som innbyggerne, tilreisende publikum og ikke minst artister, setter stor pris på - og stadig vender tilbake til.

Varierte musikkopplevelser

I løpet av årene som har gått har et mangfold av Norges beste jazzutøvere og andre musikere besøkt Polarjazz. I dag er musikktilbudet under PolarJazz ikke bare tilpasset et jazzfrelst publikum, men et tilbud om varierte musikkopplevelser i polarnatten.

Polarjazz har som mål å gi musikktilbud til alle aldersgrupper og festivalen inkluderer derfor opptredener både i barnhager, skole og på ungdomshus. Vi har også hatt gleden av å sende noen musikere for å opptre hos våre naboer i den russiske bosettingen Barentsburg.

I tillegg engasjerer festivalen et bredt spekter av lokale musikkrefter som kjører i gang festivalen med et flott musikkvorspiel. I 2013 går vorspielet av stabelen onsdag 30. januar.

Road 500
9171 Longyearbyen
Norway
Phone: mobile phone 47 41 410853
THE AWARDING OF THE POLAR MUSIC PRIZE 2012  on Fri, 31/08/2012 - 02:00  PDF version
  THE AWARDING OF THE POLAR MUSIC PRIZE 2012 The Polar Music Prize was presented for the 21st time. This year\'s Laureates, the leading cellist of our time, Yo-Yo Ma and American songwriter Paul Simon each received prize money to the value of one million Swedish kronor. His Majesty the...