Ängeholm Jazz Festival

festivals

Visste du att det är ungdomarna i Engelholm Marching Band som

arrangerar Ängelholms Jazzfestival!?

Jo! Engelholm Marching Band är nu arrangörer av Ängelholms Jazzfestival. I många år har Jazzfestivalen förgyllt tillvaron för såväl artister som publik, turister som kommuninvånare.

Från och med 2009 är det ungdomarna som är arrangörer! Alltså sponsar man festivalen så går överskottet till ungdomarna! Ängelholms Jazzfestival är en ickekommersiell företeelse! Den fungerar och bygger på att ungdomarna och deras föräldraförening tar den vidare. Tar den vidare och utvecklar den. Ca 120 ideellt arbetande är engagerade i festivalen, 70 ungdomar och 50 föräldrar! Det är därför vi kan utveckla och förvalta festivalen. I år vill vi

ta steget vidare och engagera ytterligare ”Världsartister” till 2012 års upplaga, detta kostar mer pengar! Utan kommunen och näringslivet är det inte möjligt!

På festivalen kommer mycket spännande att hända!

Vi har vädersäkrat tältet för över 1 000 personer, bredare utbud av mat, skönare helhetsupplevelse och sist men inte minst ett startfält av artister som slår det mesta! Hela festivalprogrammet är klart. Vi lovar en riktig folkfest sista helgen maj! Håll ögonen öppna här!